Samarbetsavtal med Intersport

Skellefteå XC är stolta över att kunna presentera ett samarbetsavtal med Intersport!

Intersport är inte bara världens största sportkedja. I Sverige har kedjan en uttalad målsättning att bli störst inom längskidåkning. Som ett steg i den satsningen har Intersport under 2014 gått in som sponsor till längdsskidlandslaget. Företagets målsättning ger även avtryck lokalt. I Skellefteå har Intersport i butiken på Solbacken inlett en stor satsning på längdskidor och alltså nu även inlett ett samarbete med Skellefteå XC.
Samarbetsavtalet sträcker sig över tre år och innebär att Intersport blir en betydande samarbetspartner till Skellefteå XC.

Samarbetet innebär att Intersport kommer att ansvara för Skellefteå XCs klädkollektion, vilket ger våra medlemmar en bättre möjlighet att prova ut tränings- och tävlingskläder samt kortare leveranstider. Våra medlemmar kommer även fortsättningsvis att erbjudas 15% rabatt på längdåkningsprodukter samt löparskor, men under särskilda medlemskvällar ökar rabatten till 20 %.

Samarbetet innebär vidare även att parterna erbjuder varandra sin kompetens vid olika evenemang, arrangerade av någon av parterna.

Vi välkomnar Intersport in i vår skidklubb och vet att de kommer att tillföra mycket på många olika nivåer. Ett långsiktigt samarbete gör att vi tillsammans kan jobba strategiskt och målinriktat för att nå bästa möjliga resultat

Fakta om Intersport
Intersport är ett av Sveriges mest kända varumärken med drygt 150 butiker i Sverige. 2013 omsatte de svenska Intersport-butikerna 4,1 miljarder kronor (inkl. moms). Intersport Sverige AB ingår i IIC, Intersport International Corp. – världens största sportkedja med fler än 5 430 butiker i 42 länder. Intersport-gruppen omsätter över 10 miljarder euro globalt. www.intersport.se